Vanuit het bestuur

Geplaatst op 15 november 2018

Speculaasactie, Zwerfvuil, Installatie bij de Welpen, Kerstmarkt, en natuurlijk ExAct voor de Explorers.
Er gebeurt weer van alles bij de van Swietengroep.....


Wat een goede berichten lezen we van de Speculaasactie. Leden die druk doende zijn om speculaasmolens in de buurt en omgeving (familie en bekenden) te verkopen. Hartstikke fijn om dit te zien. TOP!! Vrijdag avond (16 november) kunnen de lijsten al weer omgeruild worden voor speculaas in de Lange Wanden.

Donderdag as lopen kaderleden en leden langs de weg (fietspad, natuurlijk ) Frederiksoord, Vledder, Wilhelminaoord, om het zwerfvuil te rapen.
U bent altijd welkom om een rondje mee te lopen, vele handen maken licht werk en binnen een uur zijn we klaar.We starten om 18.30 bij het huis van weldadigheid in Frederiksoord.

Zaterdag as installeren onze nieuwe Welpen. Heel veel succes en plezier gewenst met elkaar. Op 8 december helpen wij, de van Swietengroep, mee op de kerstmarkt. Vooral scouts en explorers STAM en kaderleden  zijn van harte welkom om te helpen. We houden het vuur aan en zorgen ervoor dat iedereen koffie en thee krijgt achter de vele standjes die er zijn. Op verschillende plaatsen staan vuurkorven en deze moeten natuurlijk wel blijven branden. Daarnaast hebben we een gezellig kampvuur, waar we wat te eten aanbieden. Ben je scout,  explorer, STAM of kader en wil je mee helpen? Graag! Meldt dit bij je teamleider maar je mag ook een berichtje sturen naar: secretaris@vanswietengroep.nl Vooral de zaterdag middag zullen we een beroep op je doen. tussen 13.00 en 17.00.

We wensen jullie een fijne opkomst voor dit weekeind en de STAM, het weekeind daarna.

En voor de Explorers heel veel succes en plezier op ExAct!

Groetjes van jullie bestuur.