Vanuit het bestuur

Geplaatst op 27 november 2018

Stamleden winnaar bij Terrorgames, Explorers helpen bij lichtjesavond, Zwerfvuilactie, Kerstmarkt en natuurlijk de opkomsten. Je ziet het, er gebeurt wat bij de van Swietengroep.........


Hebben jullie ‘t gezien? Onze STAM was eerste op de Terror games in regio Drenthe!
Nog van harte gefeliciteerd. TOP!

Misschien hebben jullie de Explorers ook gezien, afgelopen week  ondersteunden zij bij de lichtjesavond op de begraafplaats in Vledder. Mooi gedaan hoor.
volop in beweging onze groep. Aanstaande vrijdag en zaterdag hebben jullie weer opkomsten en wensen we jullie veel scouting plezier.

Tijdens onze laatste groepsraad heeft ons kader het herziene huishoudelijk reglement en het AVG privacy protocol aangenomen.
Een verkorte versie van de AVG is te lezen op onze website, die er overigens ook steeds informatiever en aangekleed uit gaat zien. Nog niet gezien? Neem dan eens een kijkje op onze site www.vanswietengroep.nl  Wilt u het vernieuwde huishoudelijk reglement eens doorlezen? Neem per mail contact op met onze secretaris. Deze wordt je dan digitaal toegestuurd. secretaris@vanswietengroep.nl

6 December aanstaande prikken we weer zwerfvuil. Loop je een uurtje mee? Zorg dan dat je om 18.30 uur bij het huis van weldadigheid in Frederiksoord bent. Tip: Neem een zaklamp mee!

8 December zijn we als van swietengroep te vinden op de kerstmarkt, Heb je je nog niet aangemeld om te helpen en ben je scout, explorer, STAM of kader, meld je dan nog even bij: secretaris@vanswietengroep.nl Tussen 13.00 en 17.00 ben je van reuze welkom om te helpen de vuren aan te houden, wat lekkers te bakken op ons open vuur en om te helpen koffie en thee te bezorgen bij de stand houders. Bovendien heb je ruim de tijd om ook zelf de kerstmarkt over te gaan. Help je mee?

Groeten van jullie bestuur