Vanuit het bestuur,

Geplaatst op 20 maart 2019


Afgelopen weekeind heeft de STAM prachtige nieuwe STAM vesten in gebruik genomen
Victor Sierra STAM: Van harte gefeliciteerd! Duidelijk herkenbaar in mooie SVS kleuren.

Komende vrijdag en zaterdag wensen we de explorers,  welpen en scouts een goede opkomst. De bevers gaan logeren in Hotsjitonia dit weekeind, hoe spannend is dat. Heel veel plezier en gezelligheid met elkaar en vooral veel leuke dingen doen.

Ik wil u alvast meenemen naar een inkijkje in onze agenda. Het stond nog niet in de jaarplanner maar 18 en 19 mei as organiseren we een gezamenlijk voorjaarskamp. Voor de speltakken bevers, welpen, scouts en explorers staat de zaterdag gereserveerd. Voor STAM en kaderleiding plakken we de nacht van zaterdag op zondag eraan vast en de zondag zelf natuurlijk. Wat we precies gaan doen is nog niet helemaal bekend maar we houden jullie op de hoogte.

Reserveer deze dag(en) alvast in de agenda, want dat mag je natuurlijk niet missen.

Hartelijke groetjes van jullie bestuur