Een mysterieuze envelop en veel concentratie

Geplaatst op 21 oktober 2021


Ik mocht zomaar eens meedoen bij de bevers. De speltak waar ik begonnen ben als leiding. Dus je begrijpt wel: Dat was natuurlijk hartstikke leuk. Het beverlied, beverkijkers en de bevers, die eigenlijk allemaal zelf stuiter, het spelfiguur van de bevers zijn.

We kregen een enorme envelop, deze lag al bij de vlaggenmast. Wat zou er inzitten?

Een uitnodiging voor een FEESTJE, een beweeg feestje, voor over 4 keer. Ja vier keer, hoever is dat nog wel weg, zeg! Toch zeker 8 weken, want we zijn er niet elke week, he?

Maar dan is het beweegfeestje, Waarom? Omdat bevers zo goed kunnen bewegen, toch!
En dat mogen ze de komende vier keer laten zien. En aan t eind? verdient iedereen de beverbadge.  En de bevers weten precies waar die moet zitten. Op je bloese!

We gingen nu, deze eerste keer aan de slag met Tikkertje, knuffels zoeken (WEL 50)Concentratie lopen met een bal op een lepel, hoepelen en allerlei leuke spelletjes, puzzelen en touwtje springen. De middag was zomaar voorbij! En iedereen deed mee! ZO leuk, bij de bevers!

Als afsluiting deden we een balspelletje, best moeilijk om door je poortje te mikken en je handen op de rug, POEH!

Alle bevers kregen de uitnodiging mee voor het beweegfeest, tot de volgende keer allemaal, dan gaan we weer verder oefenen, zodat we goed kunnen laten zien wat we allemaal kunnen.

Hartelijke groetjes van Anja,

voor deze keer jullie hulpleiding.