Stamopkomst 28 september

Geplaatst op 1 oktober 2018

Lees meer

Stam deed gek, 88 keer

Geplaatst op 29 mei 2018

Lees meer

De stam op knoopcursus

Geplaatst op 24 november 2017

Lees meer

De stam heeft een upgrade gekregen

Geplaatst op 19 april 2017

Lees meer

STAM-opkomst 24-02- 2017

Geplaatst op 7 maart 2017

Lees meer

Stam

Ben jij tussen de 18 en 21(+) jaar, heb je een eigen mening en heb je wel zin in een gezellige avond of leuke uitstapjes? Word dan Stam lid en organiseer samen met andere Stam leden je eigen kampen en activiteiten. Wil je met je groep een gezellige filmavond, een avondje stappen, een volleybal toernooi, paintballen, bowlen, kanovaren of ……. , ……   Het is allemaal mogelijk. Jullie organiseren het allemaal zelf en geheel zelfstandig.

Zoals alle speltakken gaat de Stam ook op kamp, in welke vorm en waar naar toe is elk jaar weer een verrassing.

Er is geen leiding of begeleiding meer die aangeeft wat je moet doen. Er is wel een Stamadviseur binnen de van Swietengroep die tips kan geven of kan bijspringen bij bijvoorbeeld problemen in de groep.

De Stam is de laatste periode die een scout als jeugdlid bij Scouting doorbrengt. Vanaf 21 jaar is een scout namelijk geen jeugdlid meer. Binnen de van Swietengroep wordt deze leeftijdsgrens niet strikt aangehouden. Zolang je je thuis voelt bij de Stam en plezier hebt tijdens de opkomsten ben je welkom. Komt toch een keer de tijd dat je denkt ik stop met de Stam maar ik wil wel bij de van Swietengroep actief blijven, dat kan natuurlijk. Zo zijn er  mogelijkheden actief te zijn binnen de groep als bijvoorbeeld: leiding, bestuurslid of een andere rol binnen de groep.