Kerstige quizavond

Geplaatst op 17 december 2021

Lees meer

Oudhollandse spellenavond

Geplaatst op 18 november 2021

Lees meer

De stam ging lasergamen

Geplaatst op 4 november 2021

Lees meer

Stam mag weer opkomst draaien!

Geplaatst op 23 september 2021

Lees meer

De stam is weer herenigd

Geplaatst op 4 juni 2021

Lees meer

Stam

Ben jij 21(+) jaar, heb je een eigen mening en heb je wel zin in een gezellige avond of leuke uitstapjes? Word dan Stam lid en organiseer samen met andere Stam leden je eigen kampen en activiteiten. Wil je met je groep een gezellige filmavond, een avondje stappen, een volleybal toernooi, paintballen, bowlen, kanovaren of ……. , ……   Het is allemaal mogelijk. Jullie organiseren het allemaal zelf en geheel zelfstandig.

Zoals alle speltakken gaat de Stam ook op kamp, in welke vorm en waar naar toe is elk jaar weer een verrassing.

Er is geen leiding of begeleiding meer die aangeeft wat je moet doen. Er is wel een Stamadviseur binnen de van Swietengroep die tips kan geven of kan bijspringen bij bijvoorbeeld problemen in de groep.

Vanaf 21 jaar is een scout geen jeugdlid meer. Binnen de van Swietengroep wordt deze leeftijdsgrens niet strikt aangehouden. Zolang je je thuis voelt bij de Stam en plezier hebt tijdens de opkomsten ben je welkom. Komt toch een keer de tijd dat je denkt ik stop met de Stam maar ik wil wel bij de van Swietengroep actief blijven, dat kan natuurlijk. Zo zijn er  mogelijkheden actief te zijn binnen de groep als bijvoorbeeld: leiding, bestuurslid of een andere rol binnen de groep.