Verslag winterkamp welpen

Geplaatst op 5 februari 2019

Lees meer

Opkomst 26-01-2019

Geplaatst op 5 februari 2019

Lees meer

Op avontuur met Hennie hopvrouw

Geplaatst op 5 februari 2019

Lees meer

Stamweekend 2019

Geplaatst op 24 januari 2019

Lees meer

Welpen Kerstopkomst 15 december 2018

Geplaatst op 15 januari 2019

De laatste opkomst van het jaar en dan is het tijd voor Kerst en hier hoort natuurlijk lekker eten bij. Pannenkoeken stonden op het menu en naar het toetje moest gezocht worden......

Lees meer

Inschrijving en kosten

Inschrijving

Vanaf 23 januari kan je het inschrijvingsformulier downloaden op de website. De inschrijving kan alleen per volledige ploeg. Er is 1 ploegverantwoordelijke per ploeg.

Die is voor de organisatie het aanspreekpunt voor communicatie. De inschrijving gebeurt door alle ingevulde ( én door een ouder of verzorger ondertekende) formulieren van alle ploegleden met de bijdrage in de onkosten van € 5 per persoon af te geven bij: Ingrid Bruijne, Pastorieweg 33 in Vledder.

Dit moet gebeuren ten laatste op woensdag 20 februari. De startlijst wordt ongeveer 1 week voor de Wampex opgemaakt en op de website gezet. Ben je alleen of heb je geen volledige ploeg, mail dan naar juniorwampex@vanswietengroep.nl Wij proberen in overleg een ploeg te vormen.

Kosten en wat krijg je ervoor

De bijdrage in de kosten bedraagt € 5. Elke deelnemer krijgt een routebeschrijving. Onderweg is er een post met wat (warms) te eten en te drinken. Bij het eindpunt is er voor iedereen een consumptiebon. Er is daar ook gelegenheid om een extra drankje of versnapering te kopen.