Stamverslag 19 januari 2024

Geplaatst op 6 februari 2024

Lees meer

Verslag welpen 25 november 2023

Geplaatst op 6 februari 2024

Lees meer

Verslag opkomst 9 december kerstmarkt Vledder

Geplaatst op 6 februari 2024

Lees meer

Verslag Bevers 25 november 2023

Geplaatst op 6 februari 2024

Lees meer

Opkomst 11 november 2023

Geplaatst op 22 november 2023

Lees meer

Veiligheid en verantwoordelijkheid

Veiligheid

De tocht loopt (nagenoeg) volledig door het bos. De openbare weg wordt 2 x overgestoken maar altijd onder begeleiding, dus kom je bij een weg zonder begeleiding, dan ben je fout en steek je niet over!

Op de route zijn verschillende posten aanwezig die bemand zijn door minstens 2 personen waarvan ten minste 1 volwassene . Daarnaast zijn er 6 (of meer) rond fietsende volwassenen die assistentie kunnen verlenen.

Alle vrijwilligers zijn herkenbaar aan een naambadge van de Junior Wampex.

Op elke post zal bijgehouden worden of de ploegen in de volgorde van de startlijst voorbijkomen. Bij oponthoud kunnen ploegen gebeld worden.

Alle ploegen krijgen de telefoonnummers van de centrale post bij het eindpunt en van de fietsende routebegeleiders. Deze kunnen ze altijd bellen voor hulp zonder straftijd. Enkel wanneer ze routeaanwijzingen ontvangen zal er straftijd gegeven worden.

De begeleiding bij de A-route (jongsten) zal aangepast zijn aan de leeftijd. Er is ook fietsende EHBO aanwezig.

Verantwoordelijkheid

De organisatie zal ernaar streven dat elke ploeg op basis van leeftijd en ervaring in staat is om de Junior Wampex te volbrengen. Zo nodig kan de ploegindeling in overleg worden aangepast om dit mogelijk te maken.

De organisatie zal de nodige maatregelen nemen om de Junior Wampex zo veilig mogelijk te laten verlopen. Deelname gebeurt echter op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor ongevallen of verlies of beschadiging van persoonlijke spullen.

Eventuele ongevallen vallen onder de persoonlijke verzekering van de deelnemers.

Elke deelnemer moet een door een ouder/verzorger ondertekend inschrijvingsformulier inleveren. Door dit formulier verklaart de ouder/verzorger zich akkoord met deze voorwaarden.

Beeldmateriaal

Met de inschrijving voor de Junior Wampex geef je toestemming voor het maken van foto’s tijdens de JWV en het gebruik hiervan op onze website, social media en pers.