Verslag winterkamp welpen

Geplaatst op 5 februari 2019

Lees meer

Opkomst 26-01-2019

Geplaatst op 5 februari 2019

Lees meer

Op avontuur met Hennie hopvrouw

Geplaatst op 5 februari 2019

Lees meer

Stamweekend 2019

Geplaatst op 24 januari 2019

Lees meer

Welpen Kerstopkomst 15 december 2018

Geplaatst op 15 januari 2019

De laatste opkomst van het jaar en dan is het tijd voor Kerst en hier hoort natuurlijk lekker eten bij. Pannenkoeken stonden op het menu en naar het toetje moest gezocht worden......

Lees meer

Veiligheid en verantwoordelijkheid

Veiligheid

De tocht loopt volledig door het bos. Steek dus nooit een openbare weg over.
Op de route zijn verschillende posten aanwezig die bemand zijn door minstens 2 personen waarvan ten minste 1 volwassene . Daarnaast zijn er 6 (of meer) rond fietsende volwassenen die assistentie kunnen verlenen.

Op elke post zal bijgehouden worden of de ploegen in de volgorde van de startlijst voorbij komen. Bij oponthoud kunnen ploegen gebeld worden.

Alle ploegen krijgen de telefoonnummers van de centrale post bij het eindpunt en van de fietsende routebegeleiders. Deze kunnen ze altijd bellen voor hulp zonder straftijd. Enkel wanneer ze routeaanwijzingen ontvangen zal er straftijd gegeven worden.

De begeleiding bij de A-route (jongsten) zal aangepast zijn aan de leeftijd. Er is ook fietsende EHBO aanwezig.

Verantwoordelijkheid

De organisatie zal ernaar streven dat elke ploeg op basis van leeftijd en ervaring in staat is om de Junior Wampex te volbrengen. Zo nodig kan de ploegindeling in overleg worden aangepast om dit mogelijk te maken.

De organisatie zal de nodige maatregelen nemen om de Junior Wampex zo veilig mogelijk te laten verlopen. Deelname gebeurt echter op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor ongevallen of verlies of beschadiging van persoonlijke spullen.

Eventuele ongevallen vallen onder de persoonlijke verzekering van de deelnemers.

Elke deelnemer moet een door een ouder/verzorger ondertekend inschrijvingsformulier inleveren. Door dit formulier verklaart de ouder/verzorger zich akkoord met deze voorwaarden.