De explorers hadden een gameavond

Geplaatst op 22 februari 2021


Na maandenlang zonder opkomsten thuis zitten terwijl anderen wel online bezig waren, werd het ook tijd voor de explorers om te moderniseren. Het was tijd voor de eerste online opkomst voor de explorers.

Als eerst werd er een online potje skribbl.io gespeeld. Een soort spel waarbij het de bedoeling was dat 1 iemand een voorwerp moest tekenen en dat de rest het moest raden. Dat tekenen ging nog niet zo makkelijk op computers. Daarna wilde onze supermoderne Ramon eindelijk uitvinden wat among us was, hij had er vaak over gehoord maar had geen idee waar mensen het over hadden.

Among us is een spel waarbij 1 of 2 personen een zogeheten ‘imposter’ zijn die alle andere mensen moeten vermoorden. De andere mensen moeten taken doen en er achter komen wie de ‘imposters’ zijn. Er werden dus tallozen potjes among us gespeeld. Voor de eerste online opkomst van dit jaar liep het erg goed, alleen viel de opkomst een klein beetje tegen doordat we nog niet zo goed wisten hoe we een online opkomst leuk kunnen maken.