De paasroute

Geplaatst op 19 april 2021


Quinten en Rick kregen de beurt om de opkomst te organiseren. Zij hebben ervoor gekozen om dingen met kaart techniek te doen. Aan het begin gingen we de vlag ophijsen dat ging goed, niks mis mee. Maar toen gingen Rick en Quinten proberen om de wet te zeggen. Maar ze kenden de wet niet meer uit hun hoofd en gingen dus zelf maar woorden verzinnen. Ramon en Nienke hielpen een beetje waarna het goed ging.

Hierna gingen we naar binnen en ging Quinten de routetechnieken uitleggen. Het was een goede uitleg want mijn maatje Amber begreep het. Toen gingen we groepjes maken en zoals verwacht, de jongens samen en de meisjes samen. Vervolgens gingen we op pad. Je moest dan naar een bepaald punt lopen en daar kregen we dan een opdracht, zoals een foto maken van een dier en het zoeken van ‘paaseieren’.

Die met de ‘paaseieren’ zoeken was heel moeilijk, het was lastig om alle ‘paaseieren’ te vinden. Daarom heeft het andere groepje gewonnen, jejjj gefeliciteerd. Zij kregen hun prijs waarna we gingen evalueren en afsluiten.