Explorer verslag 16 oktober 2020

Geplaatst op 28 oktober 2020


De opkomt van 16 oktober stond in het teken van Jota. We begonnen eerder dan normaal omdat er ook eerder gestopt moest worden. We zijn, zoals gewoonlijk, begonnen met het hijsen van de vlag. Hierna kregen we uitleg over wat we gingen doen op de opkomst: Volgende opkomsten voorbereiden en proberen om met andere mensen te praten door middel van een kleine zendinstallatie.

Na het openen werd de groep in tweeën gedeeld, 1 groep ging proberen contact te leggen met mensen via de eerder genoemde zendinstallatie en de andere groep ging onder begeleiding van Nienke en Geert de later komende opkomsten voorbereiden/ plannen.

Helaas is het de eerste groep niet gelukt om contact te kunnen leggen met andere mensen. Hierom hebben zij zich dus ook bij de 2e groep aangesloten bij het voorbereiden/ plannen van volgende opkomsten. We zijn dus met z’n allen een groot gedeelte van de opkomst bezig geweest met het voorbereiden/ plannen van aankomende opkomsten. Dit doen we om ervoor te zorgen dat alle nog komende opkomsten bijna perfect gaan verlopen.

Toen we hiermee klaar waren, was het ook tijd om alles weer op te ruimen en de vlag te laten zakken, waarmee de opkomst beëindigt was. Voor de volgende keer staat er een kookwedstrijd op het programma, de organisatie kijkt ernaar uit en hopelijk de rest ook!

Geschreven door: Eduard Pothof