Explorers Koffieverkoop tijdens de Corso!

Geplaatst op 18 september 2019


Koffieverkoop tijdens de Corso!
Afgelopen zaterdag was het Corso in Frederiksoord en zoals al vele jaren mochten wij weer koffie verkopen langs de route. We kwamen om half elf op het terrein bij elkaar om de vele liters koffie en thee te realiseren en de serveerwagens in te richten. Na knap teamwerk konden we om half één richting de route. Dit jaar liepen we met vier serveerwagens en hebben we de hele middag door kunnen verkopen. Want ja, wat is er nou meer genieten dan met dat mooie weer en een gave optocht een lekker bakje koffie drinken?

We hebben heel veel koffie en thee verkocht wat resulteerde in een gave winst! Het dubbele van vorig jaar! Na de optocht gauw alles afwassen en opruimen. De Explorers wachtte in spanning de einduitslag van de winst af. Na een kleine polonaise was het tijd om naar huis te gaan, want zo’n dag is een intensieve bezigheid. Wij zijn mega trots op hoe we het zaterdag hebben gedaan en op de behaalde winst! Daarnaast willen wij de vele sponsoren van het materiaal bedanken: Hoeve Boschoord, Dorpshuis Wilhelminaoord, Sporthal de Spronk, Noord-West Groep, Fam. Kistjes en Dorpshuis Boyl. Dank!!

Klus één voor het zomerkamp is geslaagd! Klussen? Voor het zomerkamp sparen wij ons eigen kampbudget bij elkaar. Mocht u dit dus lezen en denken: Ik heb nog een mooie klus? Mail gerust of schiet ons even aan. Wij zijn veelzijdig en enthousiast.

Aanstaande vrijdag is er gewoon opkomst. We starten om half acht bij het Praathuis op camping Padjelanta.