Scouts in Dwingeloo (dag 1 t/m 3)

Geplaatst op 19 juli 2019


Dag 1 zondag Italie dag

we hadden de keukens gebouwd en de tenten opgezet en macaroni gegeten. ’s Avonds gingen we een verkenningsspel doen op het scoutingterrein het doel van het spel was contact maken met de groepen en we mochten voor extra punten een ei wisselen voor iets lichtgevend na het spel die de wolven gewonnen hadden, gingen we drinken en bleven de Apls en Pls nog even zitten om de dag te bespreken en te bespreken wat we dag 2 gingen doen daarna zijn we naar de tent gegaan.

dag 2 maandag Spanje

was Spanje het landthema we gingen ’s ochtends eerst ontbijten, tenten opruimen  en keuken netjes maken voor de inspectie, daarna gingen we onze eigen variant van Kubb spelen op de woestijn daar hebben de Arenden gewonnen, toen hadden we lekker vrije tijd voor we gingen lunchen, na het lunchen gingen we het smokkelspel in het bos doen, na het spel hadden we vrije tijd en de Pl’s gingen mee boodschappen doen voor het avond eten.

we hadden met z’n alle hapjes bedacht en gingen die maken hadden ze bij mekaar op een tafel neer gezet en gingen eten, na t eten hadden we weer keuken inspectie zoals gewoonlijk, we hadden even vrije tijd om te kunnen douche enz.

We deden ’s Avonds een quiz alle ploegen tegen elkaar strijdend voor de code van de kluis de Vossen hadden de meeste vragen goed en kregen daardoor de aanwijzingen naar de code van de kluis met daar in 20 punten voor de ploegenstrijd ze zijn weer terug in de strijd.

tussenstand van de ploegenstrijd:
3e met 128 punten de Arenden
Rick, Berend, Julian & Maarten

2e met 129 punten de Vossen
Sebastiaan, Sten, Quinten & Eliasz

1e met 132 punten de Wolven
Kinke, Amber, Jytte, Jikke & Thyrza

Dag 3 dinsdag Mexico dag

die dag gingen we hiken 10 km als t goed ging komen. We wisten toen nog niet wat we de rest van de dag gingen doen. Ik wist wel dat de apl en pl die avond of de avond erna een smokkel/greppeltoch gingen doen en een glowstick spel.

Pl van de Wolven
Kinke Penninga