Regiorally 2016

Geplaatst op 15 november 2016

De stam is afgelopen weekend op regiorally geweest in Zoeterwoude.


Afgelopen weekend zijn we met een degene die konden wederom naar de RegioRally in Zoeterwoude geweest. De route erheen was subtiel gezegd; Ingewikkeld… De weg naar Utrecht waar we Iris op zouden halen ging prima, eenmaal in Utrecht was het een lichtelijke ramp, Overal waren omleidingen, en alles was afgesloten, dus na een flink half uur door Utrecht te dwalen, vonden we eindelijk de snelweg naar Zoeterwoude. We kwamen daar wat laat aan maar dat was gelukkig geen probleem.

We kregen een heleboel puzzels waar de coördinaten van de posten en eind locatie uit zouden komen. We hebben eerst alle puzzels tijdens het eten opgelost, om vervolgens aan de reis te beginnen. Die begon al top. Eerst zochten onderweg een tankstation en was de achterste auto de eerst na een paar kilometer al kwijt. maar we hadden elkaar weer gevonden bij het tankstation, na het tanken waren we iets te enthousiast weggereden, de andere auto stond nog te wachten bij het tankstation, en kregen we de coördinaten van de andere auto toe gestuurd en zijn we op eigen gelegenheid naar de eerste post.

Toen wij daar aankwamen had de andere auto al aardig tijdje staan wachten en het golfspel al gedaan. Dus wij deden ook snel het spel. en hadden een prachtige score van 0. Er werd aangeraden door de posthouders om de noodenvelop open te maken en rechtstreeks naar de eindlocatie te gaan. Dit advies hebben we dan ook maar weer opgevolgd. We kwamen er via een prachtige weg met allemaal zeer irritante hobbels. En de eindlocatie bleek te zijn: Het Archeon! daar hebben we snel de tent opgezet en zijn naar het feest gegaan… details worden u gespaard. Volgende ochtend was het vroeg op snel in pakken en weer naar huis. Ik vond het supergezellig en weer een leuke ervaring. Wie weet doen we volgend jaar weer mee.