verslag welpen 2 juli : Insigne afronden en kampaankleding klussen

Geplaatst op 15 juli 2022


Afgelopen opkomst was de laatste opkomst van het seizoen. En wat troffen we het weer met het weer. Vandaag gingen we o.a. bezig met het afronden van het insigne Natuur en de oudste welpen konden hun zakmes insigne afronden.

Maar zoals altijd begonnen we met het knopenkwartier! Je kan wel zien, hoewel de welpen er niet zo’n fan van zijn, dat de knopen steeds beter gaan. Zeker als je bij de wat moeilijkere knopen kijkt, lijkt dat steeds sneller en makkelijker te gaan. Na het knopenkwartier gingen we het insigne Natuur afronden. De welpen moesten een levensloop van eitje naar vlinder tekenen. De oudste welpen begonnen met het afronden van hun zakmes insigne. Toen dit klaar was, was het tijd voor limonade en een ijsje! En wat was dat welkom! Lekker verkoelend! De oudste welpen gingen na pauze hun natuurinsigne afronden, terwijl de rest van de horde aan de klus gingen met aankleding voor het kamp! Op grote stukken karton verschenen verschillende strip superhelden. Ook werd een grote rode brievenbus gemaakt. De oudste welpen sloten hier later bij aan.

De tijd vloog voorbij, dus het was alweer tijd om af te sluiten. Maar voordat dit gedaan werd, werden de insignes uitgedeeld. Bagheera had ook nog voor de welpen die naar het NPK waren geweest naambandjes van het NPK.

Voor degene die meegaat op zomerkamp: Tot zaterdag! Voor degene die niet meegaan een hele fijne zomervakantie!

Groetjes

Het welpenteam