Verslag welpen nieuwjaarsopkomst

Geplaatst op 9 januari 2020


Alweer de eerste opkomst van het jaar. Die staat zoals gewoonlijk in het teken van het nieuwe jaar. We begonnen iets later dan normaal omdat er nog geen vlag was.

Uiteindelijk zijn we tien minuten later begonnen. Gelukkig stond iedereen snel bij de vlag en konden we openen. Vandaag hadden we ook nog 2 kinderen die gingen overvliegen naar de volgende speltak. Dus snel naar het veld om hun te zien overvliegen. Na het over vliegen konden we los met de spelletjes. Maar eerst werden er groepjes gemaakt. Per groepje kon je dan een kaartje van de waslijn af halen en naar die activiteit lopen. Er was 1 opdracht die super belangrijk was. Dat was1 of meerdere vierkantjes schilderen voor een grote nummer 1. Want we bestaan dit jaar namelijk 15 jaar als groep. De 1 kan dus mooi bij de 5 die we al hebben. Voor de welpen is het ook een bijzonder jaar dit jaar want we bestaan als speltak 100 jaar.
Na de spelletjes en het schilderen was het tijd om af te sluiten. Met z’n allen om de vlag.
Na het strijken van de vlag was er nog tijd om te eten. De ouders kwamen een half uurtje later om ook gezellig mee te eten.
Omdat we al hadden afgesloten kon iedereen naar huis om het moment dat hun uit kwam.

Komende opkomst is het weer tijd voor winterkamp! We beginnen om vrijdag 10 januari om 19:30 en eindigen zaterdag 12 januari om 15:00 uur. Hathi heeft een heel leuk programma gemaakt met allemaal leuke activiteiten! Mocht je je niet hebben ingeschreven, dan zie we je graag weer op 25 januari.

een goede jacht gewenst en tot de volgende keer.
Groetjes
de Welpenleiding