Welpen kampverslag dag 4

Geplaatst op 25 juli 2018

Een verslag van de 4e kamp dag. Deze dag stond in het teken van de Bonte avond. Vanavond allemaal optreden voor een groot publiek (ouders en campinggasten)


Vandaag was het zover, de bonte avond! Om half 8 in de ochtend klonk het gerinkel van Raksha’s wekker. Zelf Bagheera heeft de wekker gehoord, ik (ki) sliep zoals gewoonlijk erdoorheen. De kinderen lagen gewoon nog lekker te slapen, behalve het kraaiennest. Na het eten en corvee gingen de welpen buikschuiven, sponsen estafette en helmenestafette doen. Er deed ook een campinggast mee, die vond het erg gezellig met ons.  Het winnende team mocht een bak water over een zelfgekozen leiding gooien. Tavi had de waterslang vast, dat kwam natuurlijk niet goed. Niemand kwam droog terug bij het kampterrein (zelfs de ouders van de campinggast). Raksha was niet nat gegooid, maar dat heeft ze gemerkt bij de bonte avond.

Na de waterspelletjes hadden we een lekkere lunch en daarna een uurtje rust. Zelf de leiding had rust nodig waardoor er 3 leiding lag te slapen.

Het was tijd om de bonte avond voor te bereiden. Er werden leuke en creatieve stukjes bedacht. Ondertussen werd er veel gedronken, ijsje gegeten en zonnebrand ingesmeerd. We aten lekkere paella met onze handen. Na het eten was het tijd om te schminken, de laatste dingen voor te bereiden en de ouders op te vangen voor bij de camping. De kinderen hadden leuke stukjes bedacht, het bestuur kwam langs en baloe werd erg te grazen genomen. Raksha en Baloe zaten uiteindelijk onder de mayonaise, vruchtenhagel en de bloem. De welpen vonden het erg grappig.  Na de bonte avond was het jammer genoeg alweer tijd om naar bed te gaan. Morgen jammer genoeg alweer de spullen pakken en op naar huis.