Welpen verslag 1-10-2022

Geplaatst op 12 oktober 2022


Voor deze opkomst was er een jungledag georganiseerd voor de welpen.

Bij een jungledag komen allemaal welpen uit de regio bij elkaar om samen een opkomst te doen. Dit keer was hij in Diever.

Nadat alle welpen van onze groep zich hadden verzameld was het tijd voor de opening. Voor deze opening was er een toneel stukje. Shanti en Mor (figuren uit het jungle verhaal) waren foto’s aan het maken en plaatsten die op het internet. Natuurlijk kwamen daar allemaal reacties op. Dit vond Mor erg leuk. Zo ging hij zelf ook verder met foto’s maken en dieren en plaatsen in de jungle verven om meer reacties te krijgen. De andere jungle dieren vonden dit niet zo leuk en vertelden dat tegen Mor. Die ging er snel vandoor. Nu aan de welpen de taak om Mor weer terug te krijgen door verschillende activiteiten te doen zodat er weer meer kleur in de jungle kwam en Mor weer terug zou komen.

Onze welpen hadden allemaal een nummertje gekregen zodat ze wisten in welk groepje ze zaten. Gelukkig waren dat tweetallen zodat je altijd iemand uit je eigen groep mee had.

De welpen deden allemaal opdrachten om meer kleur te krijgen in de jungle. Zoals een parcours afleggen van ei naar vlinder, een pauwenveerkleuren, pijl en boog schieten, een tokkelbaan, een stormbaan en een grot schildering maken waar Mor voor kon staan zodat hij kon doen alsof hij op sommige plekken was geweest.

Na een paar regen buien was het al tijd om af te sluiten. Helaas heeft niet iedereen alles kunnen doen.  De welpen kunnen terugkijken op een leuke ochtend.

De volgende opkomst zijn we weer gewoon bij het praathuis.