Welpen verslag 13 februari 2021

Geplaatst op 22 februari 2021


Dat is lang geleden dat we elkaar weer gezien hebben. Maar gelukkig begonnen we deze middag met een grote groep welpen. Natuurlijk begonnen we deze keer ook weer met het openen en de vlag.

Daarna was het tijd voor een knopen kwartiertje. Dit keer iets anders dan we gewend waren. Namelijk in een estafette vorm. Alle nesten stonden netjes in de rij en klaar voor de strijd. Elke welp moest een platte knoop leggen in het touw wat aan een paal vast zat. Nadat ze dit gedaan hadden moesten ze weer terug naar het nest en mocht de volgende.

Nadat alle knopen waren gelegd ging de race weer terug om te kijken wie het snelste de knopen weer kon los maken en het touw netjes kon opruimen. Dit was al snel gedaan en we konden beginnen met het programma.

We gingen naar een vennetje in de buurt om te ijshockeyen. Iedereen deed enthousiast mee. Helaas was het snel tijd om weer terug te gaan naar het Hordehol. Daar terug gekomen was de après-ski al ingezet alle welpen verzamelden zich om het vuur wat aangemaakt was om marshmallows te roosteren en chocolademelk te drinken. En natuurlijk om even op te warmen voor de gene die het een beetje koud hadden gekregen. Alle koekjes en marshmallows waren al snel op. Nog even tijd voor een spelletje stratego om de opkomst af te sluiten.

Na de korte strijd stond iedereen weer bij de vlag.

De vlag werd naar beneden gehaald en we wensten elkaar een goed jacht.

De volgende opkomst hebben we extra lange opkomst.

Meer informatie krijgen jullie binnenkort hierover.

Groeten de Welpenleiding.