Zomerkamp Welpen (dag 2)

Geplaatst op 12 juli 2021

Verslag Welpenzomerkamp dag 2 .....


Vanochtend waren sommige welpen al erg vroeg wakker. Maar ze mochten er nog niet uit tot dat de leiding zei dat ze eruit mochten.
Om 8 uur mochten de eerste kinderen eruit om tanden te poetsen en te wassen. Hathi en Marala zaten al klaar om hun te ontvangen.
Na het tandenpoetsen de tent opruimen zodat hij na het ontbijt geveegd kon worden.

Met het ontbijt werden nog een aantal regels besproken. Na het happen kon iedereen aanvallen.

Na het vullende ontbijt konden de kinderen gelijk hun lassoknopen laten zien met een knopen kwartiertje maar wel in thema natuurlijk.

Na het oefenen met lasso gooien kon er eindelijk geknutseld worden voor het kamp met verf en kwasten ging iedereen aan de slag. Na een tijdje was het alweer tijd voor de lunch snel alles opruimen dus.

De lunch was broodje knakworst. Iedereen smulde er lekker van. Na de lunch was de gebruikelijke rust. Wel in de tent want het begon net wat te spetteren. Iedereen had wel zin in wat te eten want er was fruit en drinken. Toen kon het leukste beginnen voor de meeste kinderen namelijk het timmeren van de saloon, bank (voor geld) en een winkeltje.

Met een korte bui tussendoor konden we nog even timmeren voordat de welpen zelf eten konden gaan koken. Er stond genoeg lekkers op het menu. Met als toetje smores. Snel de afwas doen en naar de kantine om film te kijken. De film was lucky luke op naar het westen. In de pauze was er een ijsje snel weer verder met de film. Na de film was het alweer tijd voor bed. Dus snel tandenpoetsen en lekker in de slaapzakken.

Groetjes de welpen en de welpen leiding