Zomerkamp Welpen (dag 3)

Geplaatst op 13 juli 2021

Dag 3 van het Welpenzomerkamp ........


Vanochtend bleef het langer stil dan gisteren. Na het tanden poetsen en tenten uitvegen was het tijd voor het ontbijt. Tijdens het ontbijt moest er gelijk brood gesmeerd worden voor de lunch. Dit omdat we niet op het terrein zouden zijn tijdens de lunch.

Hierna zijn op weg gegaan naar de Spokedam. Na eerst een paar regels af te spreken, konden de welpen het water in of op de kant bij de speeltoestellen spelen. Toch was het water meer in trek dan de speeltoestellen. Na veel waterpret was het tijd voor de lunch. Snel alle kinderen op de kant en happen. Zo konden de kinderen snel aanvallen aan hun eigen gemaakte lunch pakket. Die was al snel op.

Na de lunch werd eerst nog een deel van het kamp verhaal voorgelezen wat de welpen gisteren hadden gemist. Zo waren ze weer helemaal op de hoogte. Na het verhaal kon er afgehapt worden. Nog even het water in, of op de kant echte kunstwerken maken van klei voordat we weer naar het kampterrein gingen. Voordat we daadwerkelijk weg gingen eerst nog wat drinken en een wafel.

Op de fiets weer terug en weer op het kamptrein kon er uitgerust worden. Na het rusten was er fruit en drinken en tijd voor het douchen. Na het douchen was het alweer tijd voor het avond eten. Snel eten en nog een tochtje doen door het bos. Tijdens de tocht werden er ook spelletjes gedaan zoals levend stratego en vlaggenroof.

Na een twee uur was het dan toch echt tijd om naar bed te gaan.
Snel tanden poetsen en naar bed. Morgen alweer de laatste hele dag met als ontknoping de bonte avond.
Groetjes de welpen en de welpenleiding.