Bevers vieren Sinterklaas en…

Geplaatst op 11 december 2019


Gelijk bij aankomst zien we het al: er is een Piet bij het praathuis. Keet is Piet onderweg tegengekomen en heeft haar meegenomen om die middag met de bevers mee te doen. We beginnen met het lied en de vlag hijsen. Daarna gaan we de Pietendans doen. Maar dan ineens… Piet ziet een verschil. Sommigen bevers hebben een das en anderen niet…

Piet denkt dat bevers alleen met das goed kunnen dansen en vraagt of daar iets aan gedaan kan worden. Plof, Steven, Keet en Dolin overleggen en zeggen dat we de bevers zonder das kunnen installeren. Dan krijgen ze een das en een aantal batches en is hun uniform compleet. Dus vlag tevoorschijn, kinderen zonder das naar voren en installeren maar. Lisa, Julian, Ivy, Mathijs, Marit, en Tim leggen de belofte af en krijgen een das. Vervolgens worden ze welkom geheten bij de Bevers.

Daarna was het tijd voor pepernotentikkertje, wat drinken, liedjes zingen, portofoonverstoppertje en het pietenparcourt. Piet vond het een leuke, actieve middag en heeft zich prima vermaakt. Na het laten zakken van vlag en het eind lied was het alweer tijd om afscheid te nemen. Tot de volgende keer.

De volgende opkomst is op 14 december 2019 bij de Kerstmarkt in Vledder. We openen om 13.30 uur met meerdere speltakken bij de Tippe in Vledder. Hierover is inmiddels een e-mailbericht verzonden. Mochten er nog vragen zijn neem dan contact op met de leiding.