De bevers vliegen over

Geplaatst op 1 oktober 2018


22 september is het zo ver, De opkomst overvliegen. Dit is niet alleen overvliegen maar ook de eerste opkomst van het seizoen.

Rond de vlag verzamelen we weer. Er zijn veel enthousiaste maar ook gespannen gezichtjes. Julian, Lieke en Sam hijsen de vlag omhoog. Voor hun is dit de laatste keer dat ze naar de bever vlag salueren. Deze opkomst staat in het teken van het afscheid van de overvliegende bevers. Er liggen 3 papieren klaar op de tafels. 1 voor elke overvliegende bever. Er worden op iedere papier lieve teksten geschreven en mooie tekeningen gemaakt.

Daarna wordt het programma geleidt door de overvliegende bevers. Ze mogen spelletjes bedenken die ze graag nog een keer willen doen of een spel die ze het leukst hebben gevonden bij de bevers. Zo worden er verschillende varianten van tikkertje, verstoppertje en Anna-Maria koekoek gedaan.

Als deze leuke spellen zijn afgelopen lopen we naar het overvlieg parcours. Terwijl de bevers overvliegen worden ze door de rest van de bevers uitgezwaaid en aangemoedigd. We gaan er weer een mooi jaar van maken met dit team!

We hebben weer zin in dit nieuwe seizoen!