Even lachen!

Geplaatst op 6 maart 2019

Vandaag hebben we een foto opkomst. Bij de eerste opdracht mogen de bevers zelf foto’s maken van kleuren. “Blauw” wordt er geroepen .........


En klik, de foto is gemaakt.

Vandaag hebben we een foto opkomst. Bij de eerste opdracht mogen de bevers zelf foto’s maken van kleuren. “Blauw” wordt er geroepen , de bevers schieten alle kanten op om te zoeken naar iets blauws en dit vast te leggen. Zo gaan we alle kleuren van de regenboog bij langs. Kleuren zitten overal in, in de natuur, op insignes en in de kleren.  Zo leren we goed naar elkaar kijken.

Daarna bereiden we ons voor op een fotoshoot. Er zijn maskers en brillen die we kunnen kleuren. Ook liggen er mooie kleren en spullen. Hiermee maken we ons mooi.  Voor de bevers die willen ligt er make up. De camera staat de hele tijd aan dus we kunnen de hele opkomst door foto’s maken.

Als afsluiter doen we een ander foto spel.  Er wordt een woord geroepen en zoals koken of slapen en dat moeten we voor de camera uitbeelden. Hierdoor hebben we grappige foto’s gemaakt.

Dit is de eerste opkomst dat we aan de Noa badge werken. De volgende opkomst is het thema film en gaan we verder. Ook werken we nog aan de Noa badge tijdens het bever logeren op 23 maart.

Mededelingen :

9 maart hebben we het thema film. Het zou leuk zijn als de kinderen ook zelf filmpjes kunnen maken. Dus heeft u bever een camera/iets om filmpjes mee te maken dan mag dit zeker mee. Ook gaan we zelf een film maken dus leuke/gekke attributen en verkleedkleren zijn welkom. ?