Hoera we zijn van start!

Geplaatst op 16 september 2020


Dat was het al weer, de eerst opkomst van het seizoen is geweest! Wat was het fijn om iedereen weer te zien en samen leuke dingen te doen.

Na het openen en heeel hard mee zingen van het beverlied stonden we al snel in het bos. Wat hebben we een sterke bevers zeg! Samen namen ze de bolderkar mee het bos is en wisselde af als ze moe waren of geen zin meer hadden. Waar de bevers vooral veel zin in hadden is bomen klimmen en naar de bever ren baan. Alle energie er uit rennen in het bos! Naast de bever renbaan lagen pallets, het duurde maar even en toen was er ineens een super coole hut!

Even uitrusten met wat ranja en een koekje. Ondertussen luisteren we naar Keet die allemaal plaatjes vastheeft van alle figuren uit Hotsjietonia. Maar wie zijn dat eigenlijk en wat vinden ze leuk om te doen? Hoe ziet Hotsjietonia er ook al weer uit en wat kunnen we er doen?

Om beter kennis te maken met de creatieve keet kleur leren we over verschillende kleuren en kleuren mengen. Ook vouwen we mooie creaties van de gekleurde papiertjes. In het bos zelf is ook genoeg moois te zien. Wat zien we allemaal in het bos en wie wonen er in het bos?
De tijd vliegt voorbij als het leuk is want we staan alweer in de arena om af te sluiten. Tot de volgende keer

Wat was het fijn om iedereen weer te kunnen zien en samen leuke dingen te doen. Voor de volgende opkomst hebben we ook al leuke plannen bedacht! We kunnen nog niet heel veel vertellen maar we gaan zeker het bos in….