1e opkomst van jaar

Geplaatst op 23 september 2021


De zomer komt tot zijn einde en we hebben inmiddels de eerste twee opkomsten alweer gehad. Deze opkomsten stonden in het teken van de jaarplanner maken en ervoor zorgen dat we de rest van het jaar weer verder kunnen. De eerste opkomst zijn we begonnen met de jaarplanner maken, na deze opkomst waren we al vrij ver met deze. Ook was bijkletsen na de lange zomervakantie natuurlijk erg belangrijk, dit deden we dan ook terwijl we ideeën aan het bedenken waren voor de opkomsten.

Ook leek het ons leuk om pizza’s te bakken op het houtvuur. De rest van de opkomst was onder het genot van pizza erg geslaagd. De 2e opkomst gingen we weer verder met de jaarplanner, deze hebben we vrij snel afgemaakt. Na de jaarplanner gemaakt te hebben gingen we nog snel even de kisten opruimen.

Alles moest gesorteerd worden, dingen die we gebruiken bij het eten in 1 kist en dingen die niet gebruikt worden bij het eten in een andere kist. Ook hebben we gekeken of er nog dingen afgewassen moesten worden en dit was doordat we aan het einde van het kamp alles goed afgewassen hadden niet meer nodig. We hebben alles netjes in de kisten gestopt en toen waren we alweer klaar met alles wat op het programma stond.

Omdat we nog vrij veel tijd over hadden besloten we vuur te maken. Dit lukte vrij snel en we hadden nog 2 blikken knakworsten in de kist staan, overgebleven van kamp, en deze maakten we warm boven het vuur. Toen hebben we vrijwel hetzelfde gedaan als de 1e opkomst, sociaal contact met eetwaren.

Al met al was het een goed begin van het jaar!