De exploleiding stelt zich voor

Geplaatst op 2 oktober 2018

Een nieuw scoutingseizoen voor de Explorers begint met een nieuw leidingteam. Richard was natuurlijk al even leiding, maar nu twee nieuwe gezichten erbij .....


Hoi! Wij zijn de nieuwe Explorerbegeleiding. Wij hebben enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging! Om een beetje meer over ons te weten te komen, stellen wij ons even voor:

Hoi ik ben Richard van ’t Klooster. Ik ben 23 jaar. Ik woon op een boerderij in Vinkega die ik in de toekomst samen met mijn broer wil over nemen. 45 melkkoeien, 200 zeugen en 2100 vleesvarkens. Mijn hobby’s zijn kruisboogschieten, mountainbiken en met scouting bezig zijn. In het dagelijks leven werk ik op een akkerbouwbedrijf in Boijl. Ik kijk er naar uit een leuk scoutingjaar te hebben samen met de groep.

Hoi, Ik ben Nienke de Bruin, 25 jaar en woon in Vledder. In het dagelijks leven ben ik juf op de scholen in Wilhelminaoord en Vledder. Al 14 jaar ben ik het liefst op scouting. Na vier jaar leiding bij de Bevers geweest te zijn ben ik overgestapt naar de Explorers. Ik heb er onwijs veel zin in met deze super leuke groep!

Omdat ik mijzelf al een keer goed heb voor gesteld hou ik het dit keer kort. Ik ben Geert de Jonge en deze jongen is 20 lentes jong. Tijdens de vorige groepsraad heb ik me niet verkiesbaar gesteld voor bestuurslid, omdat ik heb besloten om de Explorers zo goed mogelijk over te nemen van Lia en Frank. Ik kijk er erg naar uit en ik hoop nog vele jaren te kunnen maken!