De Explorers deden een Crazy88

Geplaatst op 14 januari 2021


Gelukkig nieuwjaar!

Helaas hebben we met de explorers vanwege de lockdown niks met kerst en nieuwjaar kunnen doen. Dit is erg jammer maar het was alsnog een geslaagd jaar.

We hebben het jaar wat betreft scouting bij de explorers gelukkig goed afgesloten omdat de laatste opkomst wel erg leuk was. Deze opkomst gingen we ‘Crazy 88’ doen, een spel waarbij je een lijst krijgt met 88 dingen die je moet doen en degene die de meeste punten haalt wint. We deden dit door Vledder heen en het was erg leuk.

Er waren 3 groepjes die tegen elkaar moesten spelen en proberen de meeste punten te halen. Voorbeelden van die taken die je dus moest doen zijn: ‘Lach een minuut lang een boom uit’, ‘Zing een freestyle rap’ en ‘Ga zwemmen’. Je moest deze dingen dan filmen of er een foto van maken en deze foto/ video naar de jury sturen. Er was ook 1 iemand die daadwerkelijk is gaan zwemmen en voor deze taak kreeg je dan ook meer punten omdat het niet heel fijn is om in de winter te gaan zwemmen. Het was bij elkaar een gezellige en geslaagde opkomst en we hopen dat we er in 2021 weer een mooi jaar van kunnen maken.