De explorers schoten er op los

Geplaatst op 29 mei 2018


Deze opkomst werd georganiseerd door Wessel  en Myron , de opkomst stond in het teken van schieten. Uit voorzorg maatregelen vond de opkomst plaats in Vledderveen bij Geert  op de boerderij.

De groep werd in 3 groepjes opgesplitst, hiermee ging je met de buksen schieten. Daarna wisselde we door naar het onderdeel boogschieten en vervolgens draaide we door naar het schieten met 2 kruisbogen. Halverwege de avond deden we dit allemaal nog een keer maar dan met een competitiespel tussen elkaar.

Onder het motto van gezelligheid en de kou s ‘avonds was er ook een mooi vuurtje samengesteld op het erf. Het was een geslaagde opkomst.

Jarno Me.

Vrijdag 1 juni, is er besloten dat de opkomst vervalt, dit in overleg met de explorers, omdat er dorpsfeest is in Vledder

Donderdag 7 juni is ons maandelijkse zwerfvuilactie, Jarno Me., Kris, Myron en Laura zijn deze keer aan de beurt om te helpen. We verwachten jullie om 18.30 uur op de parkeerplaats van de Kolonie / Corso terrein. (kun je niet, dan moet je onderling ruilen)