Explorers kookten er op los

Geplaatst op 12 november 2020


Op 30 oktober stond de opkomst, die georganiseerd was door Eduard, Merel en Jytte, in het thema van koken. Nadat de vlag was gehesen zijn we in drie groepen verdeeld. In deze groepen gingen we een quiz doen en op basis van hoe goed je groep had gescoord in de quiz werd bepaald wanneer je ingrediënten mocht kiezen.

Na het kiezen van de ingrediënten werden ook de organisatoren verdeeld over de drie groepen en was het tijd om te overleggen wat we gingen maken.

Daarna zijn we begonnen met koken. Toen alles klaar was, zijn de gerechten mooi op een bord gelegd en geserveerd aan Nienke en Ramon om beoordeeld te worden. Er zaten lekker dingen bij zoals Tiroler Gröstel, restaurant waardige hamburgers en heerlijke salade.

Nadat alles afgewassen en opgeruimd was, werd de beoordeling bekend gemaakt en hebben we de opkomst geëvalueerd. Daarna was het alweer tijd om de vlag te laten zakken en af te sluiten.

Geschreven door: Sten Aarts