Opkomst 15 oktober

Geplaatst op 21 oktober 2021


De afgelopen opkomst stond in het teken van Sport en spel. We begonnen iets later dan gepland met het hijsen van de vlag. Daarna werden er duo’s gemaakt en konden we beginnen met het eerste spel.

Een wedstrijd wie er het snelste kon rennen, daarvan kreeg de winnaar punten voor zijn duo. Na het rennen hebben we rond de tafel gedaan gevold door estafette boter, kaas en eieren met een eigen draai. Daarna waren we allemaal wel even toe aan een pauze. Na de pauze hebben we een aangepaste versie gedaan van korfbal, de vlaggenmast werd de korf. Hierbij moest je dus de bal tegen de vlaggenmast aangooien.

Ook hebben we een Race gedaan op transport ‘hondje’/meubelroller. Toen daar ook een winnaar van was stond in de arena banken voetbal op de planning. Als afsluiter werd er duo tegen duo gevoetbald. Tijdens het voetbal gingen de duo’s nummer 1 en nummer 2 elkaar en de duo’s nummer 3 en 4 tegen elkaar.

Hierna kregen de winnaars van de avond een leuke prijs. Nadat de winnaars hun prijs hadden gekregen werd alles opgeruimd en afgesloten.