De scouts doken hollywood in

Geplaatst op 3 april 2018


Afgelopen opkomst zijn de scouts een klein beetje Hollywood ingedoken. Het was aan hen om een film uit te zoeken en hier niet alleen een pionierobject bij te maken, maar ook een script bij te schrijven. Er werden 2 groepen gemaakt, de een onder leiding van Chris, de ander onder leiding van Erik.

Het team onder leiding van Chris besloot onder het thema Peter Pan een heuze piratenboot te pionieren en het team onder leding van Erik ging voor de Titanic. Na 2 uur flink pionieren (waarbij de leiding natuurlijk alleen toegekeken heeft ;)) stonden er 2 schepen achter de lange wanden. Hieronder kun je het resultaat bewonden.

Om 4 uur werden de stukjes opgevoerd en werd alles beoordeeld door Ilja die als verassing een heerlijke cake meegenomen had. Deze was dan ook binnen enkele seconden weg. De schepen werden weer ontmanteld en was het alweer tijd om af te sluiten.

Let op!

7 april beginnen we om 16:00 in het praathuis en gaat door tot 22:00 uur. We hebben dan een fuif met als thema “Hopeloos fout”. Je hoeft dan geen uniform aan en het zou leuk zijn als je je naar het thema kleed.

20 t/m 22 april Gaan we op voorjaarskamp. Je ontvang hier vandaag meer informatie over.