Opkomst verslag 05-09-2020

Geplaatst op 16 september 2020


Vandaag was de eerste opkomst van het seizoen en stond in het thema van spelletjes. Zo zijn we begonnen met het boomstammen spel je moet iemands anders paal vangen. Als je hem niet ving was je af. Daarna hebben we poortjesbal gedaan. je gooit de bal door het poortje van de ander.

Toen deden we ninja. Toen gingen we naar het bos. Daar hebben we vlagenroof gedaan. dit ging niet goed. Toen gingen we terug en hadden we pauze. Daarna gingen we A-frame gelopen. Na een beetje oefenen ging het best goed. Toen deden we boter kaas en eieren maar dat ging niet goed dus deden we 4 op een rij. Er werd veel vals gespeeld.

Daarna werden we geblinddoekt en gingen we tikkertje doen, het was heel plezant voor de leiding. Daarna gingen we afsluiten.

Met vriendelijke groet, Sten en Jytte.

Volgende opkomst hebben we een mooie opkomst gepland, maar hebben we wel wat nodig van de scouts en dat is het volgende:

  • De scoutswet:

    Een scout trekt er samen met anderen op uit om de wereld te ontdekken en deze meer leefbaar te maken. Een scout is eerlijk, vriendelijk en zet door. Een scout is trouw, waarde bewust en zorgt goed voor de natuur. Een scout is behulpzaam en respecteert zichzelf en anderen.

  • Buisjes: te grote van een pingpong bal bijvoorbeeld: wc-rolletje, keukenrol of pringlebus.
  • En als allerlaatste een goed humeur.