Scouts gaan volledig los tijdens hopeloos (foute) party

Geplaatst op 17 april 2018


Tsjonge wat een kwaliteiten zagen we langs komen en wat was iedereen creatief om iets leuks neer te zetten. Hopeloos fout, haha. Voorafgegaan door een kooksessie waar we de vegetarische keuken met elkaar binnen slopen….
Dennis leerde ons de fijne kneepjes van de snijtechnieken en Petra had wederom een bijzonder recept opgezocht, wat goed te maken was maar echt wel heel anders, volgens de meesten. Maar anders is niet per definitie niet lekker. De pannen waren volledig leeg, kortom…….Weer een bijzonder leuke en hopeloos foute opkomst gehad.

Als we vooruitblikken………. Begeleiding tijdens 200 jaar Maatschappij van Weldadigheid as vrijdag de 20ste Als je je hebt aangemeld om te ondersteunen, dan heb je een mail van Frank Stienstra gehad met informatie.
Mocht je nog een oranje dasring nodig zijn? Ik neem deze vrijdag mee, tegen betaling van €1,00 kun je die dan bij mij kopen.
Vrijdag avond de 20ste gaan we met elkaar op voorjaarskamp naar Doldersum. 18.20 uur met je fiets klaar staan bij de lange wanden. Vergeet je slaapzak en matje niet. Het beloofd ook dit weekeind goed weer te worden, een kleine tip, neem muggen spul mee op basis van DEET, dan heb je ook wat meer kans om de teken op afstand te houden.

Bij voorkeur lange broekspijpen en lange mouwen, houd de teken en muggen ook op afstand.

Denken jullie ook alvast na of je wilt/kunt helpen bij de herdenking in de kerk en monument op 4 mei in Vledder?
Je kunt aangeven bij ons of je erbij bent.

LET OP: De opkomst van 5 mei wordt verplaatst naar 12 mei voor alle speltakken die op zaterdag opkomst hebben

Heb je je nog niet aangemeld voor het voorjaarskamp? En wil je toch graag mee? Doe het dan direct! scouts@vanswietengroep.nl

Tot ziens op ons voorjaarskamp
Juliie scoutsleiding