Scouts hadden koken er op los…..

Geplaatst op 19 april 2017


Afgelopen keer stond onze opkomst in het teken van koken. Colemanbranders werden uitgeprobeerd en verschillende recepten gemaakt.
Zo vlak voor pasen zaten er nogal wat eieren in de recepten maar die kwamen natuurlijk ook op heel andere plaatsen terecht dan in het eten. Het ene lukte wat beter dan het ander maar …………we zijn weer een hele ervaring rijker. Stokbrood wentelteefjes waren om te smullen, de omgekeerde taart hebben we als wat typisch bestempeld en de ei in ui had een laagje minder allu folie nodig.
Vele scouts bleven ook wat langer zitten om te wachten tot de eieren echt hard waren. En overigens lekker om op te eten waren. In het bos hebben we een zoekspel met de welpen gedaan. Dat was voor herhaling vatbaar om eens een groot spel met elkaar te doen.

Komende opkomst start en eindigd gewoon bij de Lange wanden. We zien jullie weer graag.

5,6 en 7 mei is ons voorjaarskamp in Dwingeloo. We vertrekken vrijdagavond op de fiets naar Dwingeloo en komen op zondag rond 13.00 uur weer terug bij de Lange wanden.
Deze week krijgen jullie ook het aanmeldformulier in de mail.
Kun je niet mee, meldt dit dan alvast bij de leiding.
Als je zaterdagochtend voor voetbal (of andere sport) niet gemist kunt worden bestaat er de mogelijkheid om even opgehaald te worden hiervoor. Kosten voor het voorjaarskamp zijn €15,00

HIT; Er zijn verschillende scouts op HIT geweest, als ke hier een certificaat of iets voor hebt gekregen en die wil je de ande scouts ook even laten zien, of aan ons als leiding? Neem dat dan mee as zaterdag of show de nieuwe badges even op je uniform. Ook de leiding vind dat leuk hoor.

Tot zaterdag,

jullie Scoutsleiding