Verslag scouts 13 mei 2023

Geplaatst op 24 mei 2023


Vandaag was de laatste opkomst voor het NPK. Hier hebben we goed gebruik van gemaakt, want er moest nog het een en ander uitgezocht worden. Dus snel alle patrouille kisten naar buiten en per patrouille de kist helemaal bij langs. Maar wat hoort er eigenlijk allemaal in een kist? Gelukkig zat er bij elke patrouille kist een aftekenlijst. Nadat de Scouts alles bij langs zijn gegaan konden ze kijken of de ontbrekende spullen in de Lange Wanden lagen. Was dit niet het geval werd het opgeschreven en zouden wij ervoor zorgen dat het voor NPK aanwezig is in de kist.

Dan nog snel even afwassen, zodat alles netjes in de kist weer terug ging en toen was iedereen wel klaar met het opruimen.

Daarna wat drinken en toen wilden een paar Scouts gaan beren. De andere Scouts hebben geholpen met de laatste ontbrekende bordjes verven voor de wasplaats en de toiletten. Ook moest het groepsbord voor de poort van NPK nog kleiner gezaagd worden, maar gelukkig hebben we handige Scouts die dit kunnen.

Na een paar potjes beren gingen twee patrouilles nog stropdassen maken voor NPK en de andere gingen helpen alles weer netjes opruimen. Toen was het alweer tijd om af te sluiten.

We hopen dat jullie allemaal zin hebben in NPK! Tot dan!