Zaterdag 4 juni 2022

Geplaatst op 17 juni 2022


Toen de opkomst begon kon je gelijk zien met wat voor uitzonderlijk aantal we waren. We waren met 8 scouts.Gelukkig was dat niet erg voor de activiteit die we gingen doen. Na de opening ging de leiding vertellen wat we gingen doen. We gingen onze eigen film maken! Met 2 experts op het gebied van filmen en camera’s, was het een super leuk idee.

We werden verdeeld in 2 groepjes. We pakten gauw pen en papier en gingen aan de slag. Het duurde even maar gelukkig kwamen er twee hele originele ideeën uit. Maar voordat we alles gingen filmen was het eerst tijd voor een pauze.

Toen we ons koekje op hadden gingen we aan de slag een goede ‘how to make fire’ film te maken. Over het gestoorde avontuur van scouts, die opgestuurd werden in post.nl zakken. Het filmen was begonnen! De video’s eindigden met iedereen samen bij het vuur.

De tijd van nog niet om dus keken we welke kleuren er allemaal wel niet in de natuur te spotten zijn. Die moesten we vinden doormiddel van een papiertje waar allerlei kleurtjes op stonden. En je raad het niet maar er zijn heel wat kleuren te spotten, maar niet genoeg om alle tijd te vullen. Dus deden we als laatste nog even wat potjes Beren en Ninja.

Daarna was het alweer tijd om af te sluiten.
Het was een leuke en gezellige opkomst!

De scouts.