De stam deed een online pubquiz

Geplaatst op 9 december 2020


Eind september begonnen wij als Stam heel enthousiast met de jaarplanner maken. Jammer genoeg hebben we maar 1 opkomst mogen draaien. Deze opkomst was overigens erg gezellig. We moesten ons eigen vuur maken en proberen een touwtje door te branden. Dit ging niet zo makkelijk als we dachten.

Na deze opkomst op vrijdag 9 oktober ging de boel al snel weer op slot voor 18+ leden, we mochten niet meer fysiek opkomsten draaien. Dat werd dan maar kijken naar de mooie jaarplanner in plaats van uitvoeren. Gelukkig zitten we als Stam niet stil en werd er een pub quiz georganiseerd door Nienke en Ramon.

Deze pubquiz bestond uit verschillende ronden zoals de scouting ronde, de puzzel ronde, algemene kennis enz. Bij elke ronde kon je een verschillend aantal punten winnen. Wie de winnaar was werd aan het einde bekend gemaakt.

De winnaar was Cristel, zij won een mooie prijs die later nog bij haar wordt afgeleverd. Na de pub quiz was het tijd om nog even gezellig bij te kletsen en dat was het alweer voor deze keer.