Stamverslag 13-10-2023

Geplaatst op 28 oktober 2023


De eerste echte programma opkomst van dit seizoen is een feit! Het thema van deze opkomst was: muziek & karaoke. Zoals jullie kunnen raden is er tijdens deze opkomst een hoop muziek gedraaid en gezongen.

We begonnen de opkomst met een muziekquiz, deze quiz bestond uit een hoop verschillende soorten vragen. We begonnen met open- en meerkeuze vragen, waarbij de persoon die het antwoord goed had een punt kreeg. Hierna kwam een ronde, waarbij we een liedje te horen kregen en moesten raden wat de titel was van dit liedje. De persoon die het eerste het goede antwoord gaf, kreeg een punt. Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk was Werner de winner, gevolgd door wel 3 personen die 2e waren.

Het volgende onderdeel van de opkomst was: Karaoke! Ieder stamlid had van tevoren al wat huiswerk gekregen, iedereen moest namelijk 2 nummers uitgekozen hebben en van deze nummers de tekst leren. Dit zodat er tijdens de opkomst uit volle borst meegezongen kon worden! En dat gebeurde ook! Om en om kreeg iemand de microfoon in de handen, om zijn of haar nummer is even goed te laten horen. Gelukkig stond niemand er alleen voor, want de lyrics van de nummers stonden op het scherm, zo kon iedereen dus uit volle borst meezingen met de liedjes! We besparen jullie het visuele beeldmateriaal, want we hebben afgesproken: What happens at the Stam, stays at de Stam 🙂

Nadat onze stemmen haast verdwenen waren door het meezingen, hebben we nog even gezellig met zen allen nagezeten en gekletst en daarna was het weer tijd om naar huis te gaan. Het was weer een geslaagde opkomst!