De welpen naar Noordwolde (dag 2)

Geplaatst op 16 juli 2019


Vanmorgen waren de welpen al erg vroeg wakker. Na het ontbijt was het tijd voor het corvee. De afwas moest gedaan worden, de wc’s schoongemaakt en de tenten moesten aangeveegd worden. Iedereen deed goed zijn best!

De welpen hebben ook nog verder gebouwd aan de gevangeniscel, legerbasis en er is geprobeerd een politieauto te bouwen. Er werd ook nog gevoetbald en mooie tekeningen gemaakt. Met de lunch hadden we lekkere knakworstjes.

Daarna gingen we een speurtocht lopen en verschillende behendigheidsspelletjes doen om te bewijzen of we goede speurders zijn. De behendigheidsspellen waren door een spinnenweb met belletjes kruipen zonder dat de belletjes rinkelen, met waterpistooltjes op een silhouet schieten en zoveel mogelijk punten scoren met ballen gooien.

Nadat we allemaal weer terug kwamen waren er welpen die een verdachte situatie zagen bij het silhouet. Hathi, Werner, Ikki en een paar andere welpen waren gespot binnen de afgezette lijnen bij het silhouet. Ze werden ondervraagd maar ontkende alles. Veel gingen daarna op sporen onderzoek uit en vonden stukjes zand, voetafdrukken enz. als aanwijzingen. Als avondeten aten we nasi en daarna was het tijd voor de film ‘De reddertjes’.

Tot morgen!