Opkomst zaterdag 7 oktober 2017

Geplaatst op 16 oktober 2017


Vandaag stonden we met maar liefst 27 welpen rond de vlaggenmast. Tessa en Quinten hebben de vlag omhoog gedaan. Daarna ging Mang uitleggen wat we vandaag gingen doen.
We gingen een roofspel doen, eerst in 4 groepjes en daarna de welpen tegen de leiding. Het was de bedoeling om zoveel mogelijk dierenpoten te ‘stelen’ uit het vierkant van je tegenstanders. Maar als je getikt werd was je af en moest je de dierenpoot terug leggen. De welpen waren erg fanatiek in dit spel. Later werd er 1 grote kring gevormd waarin alle voetstappen werden gelegd. De welpen moesten proberen de dierenpoten te pakken zonder getikt te worden door de leiding.
Na dit roofspel gingen we in het hordehol wat drinken. Ook werd er erg hard gezongen voor Rikki tikki tavi. Hij vierde zijn verjaardag samen met de welpen, daar hoort natuurlijk een traktatie bij, lekkere spekjes.
Na de pauze gingen we het bos in om het smokkelspel te spelen. De welpen verstopte de muntjes erg goed en konden door de douane niet worden gevonden.

Ps. De volgende opkomst is jota/joti in Entre nous. Iedereen krijgt hier nog een mail over met meer informatie.

Groetjes,
Ikki