Het Scoutingseizoen is weer begonnen

Geplaatst op 6 september 2017


Na een moment van vakantie gaan we weer aan de slag binnen onze scoutinggroep.
Wij, leiding, hebben er weer zin in natuurlijk, Een nieuw seizoen met nieuwe kansen.Nieuwe activiteiten en nieuwe uitdagingen.
as zondag 10 september as. is onze eerste opkomst.

Zoals elk jaar gaan we iets leuks bouwen voor de corso en smiddags kunnen de kinderen van bezoekers hierop klimmen en klauteren.

Van de scouts verwachten we dat jullie om 10.00 uur op het terrein achter op de corso zijn.

Doe je das en T-shirt aan/om en dan kun je naar binnen.

Onze opkomst duurt tot 13.00 uur. Daar hebben we jullie dus ook hard voor nodig. Want we bouwen in die tijd een uitdagend klimtoestel.

Ook de oudste scouts, die overgaan naar de explorers, zijn van harte welkom en hard nodig deze opkomst. Dus ook aan jullie de oproep; Als je kunt help dan even mee!.

Vanaf 13.00 kunnen de scouts op eigen verantwoordelijkheid op het corso terrein blijven. Natuurlijk mag je ook helpen om te assisteren bij het klimmen en klauteren. Blijf je de hele dag? Neem dan je lunchpakket mee. En maak er een leuke corso zondag van.

We hebben nog een aantel handen nodig bij het laden van de kar met pio-palen. Als je kunt dan zou het fijn zijn om een paar extra handen om 9.00 uur bij de Lange Wanden te hebben. Laat even weten als je komt helpen.

Ook bij het opruimen om 16.30 hebben we een paar handen extra nodig, ook daarvan horen we graag als je wilt meehelpen de materialen weer naar de lange wanden te brengen.

Kortom een uitdagend weekeind op de Corso.
Dus laat je uitdagen en we zien je as zondag!
Kom je niet dan horen we dat graag van je

Volgende week hebben we gelijk weer opkomst, dan is het overvliegen.
Let op je mailbox, want daarin lees je komende week hoelaat, je en op welke locatie je zaterdag 16 september moet zijn.

Tot zondag!
Jullie scoutsleiding