Welpen op speurtocht deze zomer

Geplaatst op 12 juni 2019


Zaterdag 1 juni was het weer zover, de zomerkamp presentatie en daarna de ouder kind opkomst. Na het openen gingen de ouders met Ikki mee het praathuis in, voor de presentatie.

Het thema van het zomerkamp is dit jaar speurders van de Meenthe. De welpen moesten daarom  een speurtochtje uitzetten voor de ouders. Na de presentatie zijn de kinderen terug gegaan en hebben zowel de ouders als de welpen een Walkie-Talkie gekregen. De ouders zaten snel op het goede spoor, en ze waren dan ook snel bij de hinderlaag die de welpen opgezet hadden met waterpistolen. De ouders warden lekker nat, sommige welpen ook. Maar dat maakte niet uit angezien het stralend weer was.

Na de hinderlaag was het tijd voor het duane spel. Wat kunnen de ouders dan fanatiek zijn, alleen maar mooi. Tussentijds was Bagheera met hout, een vuurbak naar de reeweg gelopen om daar een vuurtje te maken. De ouders en welpen konden Engeltjes te paard( kaas met een stuk bacon er omheen) en marshmallows boven het vuur klaar maken. Daarna was het weer tijd om af te sluiten.

Gr. Het welpenteam