Welpen verslag 24 februari 2018

Geplaatst op 6 maart 2018


Na een geslaagd winterkamp vorige keer was het dit keer weer tijd voor een gewone opkomst.

Er hadden zich 15 welpen verzameld rond de vlag. Na het openen gingen we naar binnen om een beetje op te warmen want de kachel stond binnen al lekker aan.

Binnen kon er gekozen worden tussen bamboestieken en minipionieren. Er werden hele mooie bouwwerken gebouwd.

De welpen waren heel enthousiast aan het bouwen. Voor de pauze moest alles helaas weer opgeruimd worden zodat we konden pauze houden. Tijdens het koekje en drinken deden we ook nog een moppen rondje.

Al snel was al het drinken op en en gingen de welpen naar buiten om hollandse leeuw te spelen. Dit ging er enthousiast aan toe en al snel werd het hele veld gebruikt om te ontsnappen aan de hollandse leeuwen.

Als je het naar je zin hebt gaat de tijd snel voor bij. Na het rennen en springen om de leeuwen te ontwijken was het weer tijd om naar binnen te gaan.

Binnen stond de bingo al klaar. Alle welpen namen snel plaats en na een aantal spannende rondjes kwam er de eerste bingo.

Ook was er wel eens een valse bingo. Maar daar werd het plezier niet minder om. Na een bingo met volle kaart was er nog tijd voor nog 1 ronde bingo. Bij deze bingo moesten er 3 rijen verticaal weg gestreept worden dit duurde wel even. En aan het eind van deze ronde was het dus alweer tijd om naar huis te gaan.

We zien jullie over 2 weken weer.

Groetjes de Welpenleiding