De bevers zijn echte spoorzoekers

Geplaatst op 22 februari 2021


Wat is het al weer lang geleden dat we elkaar gezien hebben.

Een voor een komen alle blij bevers in warme kleren naar de vlag.  Wat een feestje dat er op onze eerste opkomst sneeuw ligt! Gelukkig kennen we het beverlied nog goed.

In de sneeuw kun je heeel veel sporen zien. Misschien hebben de bosdieren hier wel een feestje gehad! Ze hebben over het hele veld gedanst. Voorzichtig kijken we bij verschillende sporen. Hmmm van welk dier zou dit kunnen zijn?

Na heel wat speurwerk gaan we sneeuwballen en gewone ballen gooien. Niet op elkaar hoor! Maar naar ons rendier Sven, van frozen. Die houdt heel veel van sneeuw en ijs.

De sneeuw is toch best koud, gelukkig is er binnen een warme kachel en warme chocolademelk. Na deze pauze kunnen we weer de sneeuw in! We lopen naar het bos en komen nog veel meer dieren sporen tegen. In het bos is veel te zien. Het is al zo lang geleden dat we opkomst hadden, we weten niet eens meer de weg naar de bever renbaan! Gelukkig weten de bevers zelf wel goed de weg. Na veel geren lopen we weer terug. Het is alweer tijd om naar huis te gaan.

Tot de volgende keer