Skeletestafette en een toverspreuk

Geplaatst op 12 november 2020


Het is Halloween!

Dit wordt vast een spannende opkomst. We beginnen met een skeletestafette. Aan het praathuis hangen twee afbeeldingen van een mens. In de arena staan twee emmers waar onderdelen van het skelet op liggen.

Snel rennen we naar het praathuis om de botten op de goede plek te plakken. Nog sneller weer terug rennen en dan mag de volgende. Het is een spannende race!

Daarna gaan we heksenhoedje leggen. Dan is het tijd voor heksen ranja! De ranja scheppen we uit de pan maar wat ligt er allemaal onderin? Snoepwormen!

Tijd om naar het bos te gaan! We volgen de plaatjes en komen uit bij een omgevallen boom. Bij de boom ligt een opdracht, maak een zo lang mogelijke toverstaf en zeg de toverspreuk. De bever leggen de langste takken die ze kunnen vinden achter elkaar. Op het briefje staat dat als we de toverspreuk goed doen dat er dat iets bij de vlaggenmast komt te staan. We rennen terug en vinden bij de vlaggenmast een hekjestasje vol met snoepjes! Hmmm de toverspreuk heeft goed gewerkt.

De volgende opkomst gaan we de nieuwe bevers instaleren. Dan krijg je een das, badges en wordt je een echte bever, super spannend en leuk. Jammer genoeg mogen hier geen ouders bij aanwezig zijn maar me zullen genoeg foto’s maken!