WELPEN opkomst za 12 november 2022

Geplaatst op 24 november 2022


Ondanks de Sint intocht stonden er toch veel welpen om half 2  bij de vlag.  Bagheera en Hathi waren er deze opkomst niet maar Kaa2 was vandaag de extra leiding. Veel welpen kenden haar nog van het NPK of een zomerkamp.

Raksha vertelde dat de opkomst in het teken stond van EHBO. Na het knopenkwartiertje deden de welpen ongelukstikkertje en het virusspel waarbij degene die getikt was een knijper (virus) op het uniform kreeg. De gidsen en hulpgidsen maakten ondertussen een brancard. Ze kenden de mastworp al maar leerden van Raksha wat een diagonaalsjorring is en dat ze na het  “’woelen”  weer moesten  eindigen met een mastworp.

Toen de brancard af was werd Mathijs op de brancard gezet en renden de nesten om de beurt over een parcours waarbij ze onderweg EHBO materiaal moesten verzamelen. Toen was het tijd om te pauzeren. Na de pauze gingen de welpen per nest een toneelstukje instuderen waarbij ze de bijeen geraapte EHBO spullen moesten gebruiken. Na een kwartier werden de toneelstukjes opgevoerd in de arena en de andere nesten waren het publiek. Iedereen had de materialen goed gebruikt en de slachtoffers werden goed verpleegd! Daarna was er nog 10 minuten tijd voor Blikspuit en veel te vroeg werd er gefloten om af te sluiten. Over 2 weken zien we jullie allemaal graag weer terug, tot dan!